Zajistíme vám VÍZOVÝ SERVIS k letence za zvýhodněnou cenu! Poskytujeme konzultační servis pro získání potřebného víza. Napište nám


Velvyslanectví Indonéské republiky
Nad Buďánkami II/7
Praha 5 15021
embassy@in­donesia.cz
Telefon: 00420-257 214 388
Fax: 00420-257 212 105
Embassy of the Czech Republic
Jalan Gereja Theresia No. 20, Menteng
Jakarta Pusat, P.O.Box 1319 10350
jakarta@em­bassy.mzv.cz
Telefon: 006221–3904075–7
Fax: 006221–3904078
 

Občané ČR nepotřebují pro vstup do země za turistickými účely víza, nepřesáhne - li doba jejich pobytu 30 dní. Povolení k pobytu v rámci bezvízového styku není možné prodloužit.

Občané ČR mohou vstoupit na území Indonéské republiky bez víza při splnění následujících podmínek:
a) účelem pobytu je výlučně turistika;
b) vstup na území Indonéské republiky se uskuteční na jednom z pěti mezinárodních letišť (Soekarno Hatta – Jakarta, Ngurah Rai – Bali, Kualanamu – Medan, Juanda – Surabaya, Hang Nadim – Batam) či jednom ze čtyř mezinárodních přístavů (Sri Bintan Pura – Tanjung Pinang, Batam Center – Batam, Sekupang – Batam, Tanjung Uban – Tanjung Uban );
c) doba pobytu nepřesáhne 30 dnů od vstupu na území.

Požadavky pro vyřízení víza před odletem /při pobytu nad 30 dní/:

  • cestovní pas s minimální platností 6 měsíců po vstupu do Indonésie
  • 1 x vyplněný formulář
  • 1 x fotografie pasového formátu
  • itinerář cesty v anglickém jazyce s přesnými daty
  • aktuální výpis z bankovního účtu (ekvivalent 2 500 USD)
  • kopie zakoupené letenky

Doba vyřízení víza:

  • 2 – 3 týdny

Platnost víza:

  • 3 měsíce od vydání s maximální délkou pobytu 60 dnů

Upozornění: podle aktuální informace z Velvyslanectví Indonésie není možné obdržení vícevstupového turistického víza!!!


Poplatek ambasádě:

  • standardní vyřízení - 50 USD / 1 vstup

Poplatek agentuře:

  • 450 Kč (k zakoupené letence nebo zájezdu v naší kanceláři)
  • 900 Kč (bez letenky)

Ke stažení:

Podmínky vstupu však doporučujeme před cestou ověřit u příslušného zastupitelského úřadu.
Aktuální informace naleznete též na oficiálních stránkách Ministerstva zahraničních věcí ČR zde

 

Požadavky:

  • cestovní pas s minimální platností 6 měsíců po vstupu do Indonésie
  • 1 x vyplněný formulář
  • 1 x fotografie pasového formátu
  • itinerář cesty v anglickém jazyce s přesnými daty
  • aktuální výpis z bankovního účtu (ekvivalent 2 500 USD)
  • kopie zakoupené letenky

Doba vyřízení víza:

  • 2 – 3 týdny

Platnost víza:

  • 3 měsíce s maximální délkou pobytu 30 nebo 60 dnů dle dat uvedených v žádosti

Upozornění: podle aktuální informace z Velvyslanectví Indonésie není možné obdržení vícevstupového víza!!!


Poplatek ambasádě:

  • standardní vyřízení – 50 USD/1 vstup

Poplatek agentuře:

  • 450 Kč (k zakoupené letence nebo zájezdu v naší kanceláři)
  • 900 Kč (bez letenky)

Ke stažení:

 

Podmínky vstupu však doporučujeme před cestou ověřit u příslušného zastupitelského úřadu.
Aktuální informace naleznete též na oficiálních stránkách Ministerstva zahraničních věcí ČR zde